dobbelt CAM release + Sandra Boss

6 OCTOBER 2016 FROM 19:00 – 23:00

Den elektro-akustiske improvisations trio CAM udgiver hele to plader: True or False? og Mirror Confrontations. De udkommer d. 6. oktober på det eksperimentelle pladeselskab Skrat Records med releasefest samme dag.

CAM opstod i 2009, da Claus Poulsen, Anders Børup og Mads Bech Paluszewski-Hau skulle lægge musik til en raketopsendelse som en del af kollektivet REN OPTUR. Siden da har CAM spillet, impro-only, som en del af det Københavnske eksperimenterende musik miljø. De spiller på et setup af elektriske og akustiske instrumenter, effektmaskiner, mixere, objekter, stemme, hjerte, feedback og samples i et setup, som til stadighed fornyes og eksperimenteres med. På det seneste har et bonsai-træ haft præmiepladsen i deres setup:

Kommunal Kunst og Teknik, som er en ny platform der ligger ovenover Blågårds bibliotek i hjertet af indre Nørrebro, danner den perfekte ramme for CAMs releasefest. Kommunal Kunst og Teknik interesserer sig for objekter og fænomener, som forstyrrer eller kortslutter standardiserede tilgange til verden.

Til releasefesten vil CAM spille deres 19. koncert, og der kan forventes guf til dem, der elsker den abstrakte leg at forføre og blive forført med lyd. I starten af september, da CAM spillede deres seneste koncert, fik de disse ord med på vejen:

“A transpersonal delight in consensus with the most natural motif; the freeform expression. This is wild and controlled by intuition. This is when the monkeys picked up sticks. This is big fish eating smaller fish – The vibe is deep, organic and strange, unpleasent, disturbing, cathartic & then calm”. (Jåni Rothmann, Copenhagen Acid Puppies)

Udover CAM, fremfører den anmelderroste lydkunstner Sandra Boss en komposition for en gammel tysk høretest maskine: The Acoustic Appraiser.

Begge LP’er + 1 REN OPTURs 7” single kan købes samlet for 200 kr til releasefesten.

www.triocam.dk
www.skratrecords.com
www.sandraboss.dk

Date:
Back to top